Murerstillas i aluminium

Murerstillas i aluminium

Stillas med fleksibel arbeidsbredde for tyngre mur og pussarbeider, eller lasteramper som tåler høy belastning. Bredde og tilgjengelighet gjør det smidig å frakte tungt og plasskrevende byggmateriell som takstein, murstein, vinduer o.l.

Belastningen på montøren halveres og produktiviteten økes. Sykefraværet går ned og trivsel på arbeidsplassen øker. Dette er noe vi alle kan like og ønsker. Stillaset er designet for å kunne løse de vanskeligste oppgaver, og er derfor foretrukket av profesjonelle.

Belastningsklasse: 5
Monteringsveiledning
Delelista

Tak over tak

Vi tilpasser tak over tak løsninger for alle typer takarbeider. Sørger for et tørt arbeidsmiljø under hele prosjektet, hindrer fukt og vannskader og reduserer byggetiden dramatisk. Også mulighet for mobile løsninger som kan rulles fra en side til annen. Vi bruker HAKI sine taksystemer.

Dragernes totale høyde på 750 m.m. samt dens spesielt utformede profil på det undre røret gjør at dragerene er betydelig sterkere enn de tradisjonelle dragerene med høyde 450 m.m.

Systemet er primært til bruk i takkonstruksjoner med store spennvidder eller for å oppta høye laster.

Monteringvägledning HAKITEC 750

Lettstillas

Lettstillas

Aluminiums stillas med arbeidsbredde 60 cm for enkle vedlikeholdsarbeider som maling, lett pussarbeid, taksikring og til besiktigelser. Enkel og rask montering og demontering.

Monteringsveiledning – lettstillas

Deleliste – lettstillas

KONTAKT OSS

+47 23 25 34 00
firmapost@oslostillasutleie.no

    KONTAKTSKJEMA

    For tilbud eller andre henvendelser kan du ta kontakt gjennom skjemaet under her