Oslo Stillasutleie

Oslo Stillasutleie har spesialisert seg på montering og utleie av stillas til alle typer bygg. Vi er hele tiden oppdatert på markedet og kundens behov. Dette er et hovedmål for oss.

Vi setter kunden i sentrum og vil derfor alltid yte en ekstra god service. Som kunde hos oss, opplever du at vi involverer oss i dine prosjekter. Vi etablerer et nært samarbeid, slik at vi sammen løser små og store utfordringer.

Våre medarbeidere har bred, oppdatert kompetanse og lang erfaring fra bransjen. De vil sikre kontinuitet, fremdrift og gjennomfører prosjektene i trygge rammer.

Oslo stillasutleie har investert i nye aluminiumstillaser og annet øvrig moderne utstyr. Et annet hovedmål er å ivareta sikkerheten, slik at alle involverte i prosjektet opplever at tryggheten og et sikkert arbeidsmiljø er ivaretatt på best mulig måte.

Oslo Stillasutleie

Helse, miljø og sikkerhet

Menneskene er vår viktigste ressurs.

Vår tilrettelegging for HMS skal forebygge skader og miljøforstyrrelser, sikre virksomhetens ansatte og kunder et sunt, trygt og forutsigbart arbeidsmiljø.

Vår målsetting er å skape et arbeidsmiljø med høy trivsel og sterkt fokus på sikkerhet for alle.

Gjennom denne målsettingen og våre absolutte krav til sikkerhet, har selskapet bygget opp en langsiktig relasjon til en bred kundegruppe.

Helse, miljø og sikkerhet

Personalpolitikk

Yrkesstolthet, samhold og trivsel er kjerneverdier for oss.

Målet er alltid å skape et godt arbeidsmiljø, der trivsel og samhold er med på å fortsette å løfte den forretningsmessige utviklingen i et langsiktig perspektiv.

Vi er en lærende organisasjon der kompetanseutvikling hos ansatte er et stort satsningsområde. Ansatte tilbys oppdaterte kurs, slik at selskapet kan hele tiden tilby toppkvalifisert fagpersonell for fremtidige utfordringer. Vi har alltid satt fokus på at gjensidig tillitt og respekt er hovedpilarer i Oslo Stillasutleie.

Personalpolitikk

Vårt team

Claes Gustavsson

Claes Gustavsson

Daglig leder

Mob: +47 48 88 19 64

Erik Johannessen

Erik Johannessen

Hr og personalansvarlig

Mob: +47 99 58 78 14

Thomas Jansson

Thomas Jansson

Salgsansvarlig

Mob: +47 400 18 790

Arek

Arek

HMS og Kursleder

Mob: +47 46 90 91 66

Fredrik Videll

Fredrik Videll

Prosjektleder

Mob: +47 95 87 78 89

Magnus Østerberg

Magnus Østerberg

Prosjektleder

Mob: +47 95 84 92 10

Marcus Petterson

Marcus Petterson

Prosjektleder

Mob: +47 90 21 54 84

KONTAKT OSS

+47 23 25 34 00
firmapost@oslostillasutleie.no

    KONTAKTSKJEMA

    For tilbud eller andre henvendelser kan du ta kontakt gjennom skjemaet under her